+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
10 ознак того, що вам необхідний детокс

10 ознак того, що вам необхідний детокс

11.05.2018

10 ознак того, що вам необхідний детокс

Готуємося зустрічати літо: розповідаємо про найвірніші ознаки того, що ваш організм потребує пробудження від зимової сплячки, а раціон - корекції.

Детокс - це спеціальна програма харчування, спрямована на очищення організму від шлаків і токсинів. Інакше кажучи, це радикальне очищення тіла для покращення здоров'я шкіри, волосся та організму в цілому. Щоб з’ясувати чи потрібна вам така система харчування, пропонуємо вам ознайомитися із симптомами потреби організму в детоксикації.                                                                                 

1. Нестримна пристрасть до певних продуктів

Якщо ви "підсіли" на солодку їжу і не можете відмовитися від фастфуду, хоча самі прекрасно розумієте, що таке харчування може нашкодити вашому здоров’ю? Непереборні смакові пристрасті є головною ознакою того, що вам необхідний детокс.
Проста детокс-дієта, основана на принципах правильного харчування, - наприклад, тижневе дотримання сироїдіння або вегетаріанства, допоможе почистити рецептори і позбутися від тяги до шкідливої їжі. 

2. Високий кров'яний тиск

Гіпертонія часто розвивається на фоні надлишкової ваги і захоплення алкогольними напоями. Детокс-програми виключають останні та допомагають схуднути, а значить, будуть корисні гіпертонікам.

Рекомендуємо обирати для детоксу безсольові дієти. Намагайтеся менше приправляти нею страви. Або купіть сіль з пониженим вмістом натрію.

3. Тьмяне, ламке волосся

Волосся і нігті в першу чергу реагують на дефіцит вітамінів і білка і, відповідно, псуються. Здоров'я в даному випадку не страждає, а ось ваша краса і самооцінка - точно. Поборотися за них допоможе детокс.

Вирішити проблему вам допоможе детокс-програма з акцентом на злакові (джерело вітамінів групи В), сирі сезонні овочі та фрукти. Але курс повинен бути коротким, і повторювати його часто не слід, оскільки м'ясні продукти, що виключаються при детоксі, - це джерело білка, головного будматеріалу для волосся.

4. Хронічна втома та сонливість

Якщо з самого ранку, незважаючи на дві спустошені філіжанки міцного еспресо, ніяк не можете прокинутися і буквально засинаєте на кожному кроці, це означає, що ваш організм потребує "перезавантаження".
Постійна втома також може накопичуватись через пізні вечері, заплутаний режим дня і хаотичне приймання їжі. Якщо ви хочете повернути собі бадьорість і енергійність, спробуйте будь-яку вітамінну детокс-дієту. Ми рекомендуємо дотримуватись детоксу на смузі з жовтих фруктів та овочів - це дієвий засіб від втоми.

5. Проблемна шкіра

Прищі, акне, висипання вугрів, нездоровий колір обличчя і тьмяна шкіра - в першу чергу є результатом неправильного харчування. Якщо зовнішній догляд за шкірою не приносить бажаного результату, спробуйте боротись з проблемою з середини - влаштуйте своєму організму короткотривалий детокс. Рекомендуємо спробувати рідку детокс-дієту: вона ефективно очистить тіло від шлаків, дозволяючи при цьому збалансовано харчуватися.

6. Проблеми з травленням

Проблеми зі шлунково-кишковим трактом (особливо - розлад шлунку) - недвозначне прохання організму змінити щоденний раціон.
Щоб влаштувати "велику чистку" своєму шлунку і налагодити травлення, додайте в меню більше продуктів, багатих клітковиною. Так ви очистите кишківник від шлаків і токсинів.

7. Надмірна вага

Якщо за свята або вихідні ви набрали кілька зайвих кілограмів, детокс допоможе повернутись до колишньої ваги, а заодно очистити організм і звикнути до здорового харчування.
До речі, весна - найкращий час, щоб привести свою форму до ладу. Складіть дієтичне меню з найкращих сезонних детокс-продуктів і обмежте споживання смаженої, занадто солоної та солодкої їжі. 

8. Поганий настрій

Поганий настрій, лінь, апатія можуть бути наслідком неправильного харчування. Найкращим способом відмовитися від шкідливих страв - влаштувати "розвантажувальні дні".
Спробуйте додати до свого раціону помаранчеві смузі: жовтогарячі фрукти та овочі мають позитивний вплив на самопочуття і настрій, відмінно заряджають енергією і тонізують.

9. Постійне переїдання

Якщо ви почали помічати за собою часті переїдання, вам точно необхідний детокс. Їжа - найпростіший шлях позбавлення від негативних емоцій і почуття дискомфорту, але, на жаль, наслідком переїдання є не лише зайва вага, але і серйозні проблеми зі здоров'ям.
Влаштувавши собі короткочасний детокс, ви "заспокоїте" свій шлунок і почнете харчуватися помірно і збалансовано, а заодно підтягнете фізичну форму. 

10. Послаблення імунітету

Після святкових застіль у вас виникають проблеми зі здоров'ям і слабшає імунітет? Це явна ознака того, що організм потребує детокс-дієти. Оскільки шкідлива​їжа й алкоголь токсично впливають на весь організм.
Якщо ви хочете бути здоровими, вітамінний детокс налаштує вас на правильний курс. Віддавайте перевагу здоровій натуральній їжі, багатій на корисні речовини, пийте побільше якісної води і відмовтесь від токсичних продуктів.

Акційні товари
Каталог