+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
10 хитрощів по догляду за обличчям і тілом

10 хитрощів по догляду за обличчям і тілом

15.09.2017

10 хитрощів по догляду за обличчям і тілом

Кожній жінці хочеться завжди виглядати красивою та доглянутою. Але інколи здається, що з деякими проблемами боротись самостійно не можливо, а професійні процедури косметологічних салонів - задоволення не з дешевих. Не засмучуйтесь! Все ж таки дещо нам під силу, а результат буде не гірший.

Ми зібрали для вас декілька дієвих рецептів, які не тільки допоможуть вам стати ще красивішою, але й заощадять ваш час та гроші. 

1. Для краси та доглянутості волосся

Якщо ваше волосся схильне до жирності, вам допоможе звичайна, а ще краще морська сіль. Просто додайте 2-3 ст.л. солі в свій улюблений шампунь і користуйтесь ним, як звичайно. Так ваше волосся довше залишатиметься чистим.

2. Для краси і міцності нігтів

Щоб зміцнити нігті, рекомендуємо зробити суміш з рівних частин кокосової олії та меду і кількома краплями олії лаванди. А щоб вам було зручніше використовувати засіб, налийте його в стару пляшечку від лаку.

3. Для підтягнутого тіла

Антицелюлітне обгортання можливе не тільки в салоні, але й вдома також. Змішайте 2 ст.л. тертого імбиру, 5 ст. л. косметичної глини і 10 ст.л. теплої води. Нанесіть суміш на проблемні ділянки тіла (живіт, боки, стегна, руки), оберніть харчовою плівкою і залиште все на 1 годину. Потім зніміть плівку і змийте суміш в душі під теплою водою. Робіть такі обгортання раз на тиждень.

4. Від синців під очима

Якщо ви полюбляєте ароматну каву, то зберігайте кавову гущу після заварювання. Вона знадобиться для того, щоб освіжити ваш погляд. Змішайте її в рівних пропорціях з кокосовою олією і нанесіть на шкіру під очима на 15 хвилин. Робіть цю маску приблизно 3-4 рази на тиждень.

5. Для густоти брів та вій

Якщо закінчилася туш для вій, рекомендуємо не викидати використаний контейнер. Краще вимийте його і змішайте в ньому касторове масло, вітамін Е та сік алое. Щіточкою від туші вам буде зручніше наносити суміш на вії та брови. Для помітного результату виконуйте цю процедуру щовечора перед сном протягом місяця.

6. Від чорних цяток на обличчі

Набридли чорні цятки на носі та підборідді? Спробуйте зробити просту маску! Змішайте 1 ч.л. теплої води, 1 ст.л. борошна і 1 ч.л. меду. Нанесіть утворену суміш на ватний спонж або на невеличку смужку тканини і прикладіть на проблемні ділянки шкіри. Через 10-15 хвилин зніміть маску, вмийтесь і любуйтесь результатом.

7. Для чистоти шкіри обличчя

Популярну чорну маску для очищення пор обличчя можете зробити власноруч. Для цього змішайте 2 ст.л. подрібненого активованого вугілля з 1,5 ст.л. желатину, розчиненого в теплій воді. Розігрійте суміш в мікрохвильовці, щоб вийшла однорідна желеподібна маса. Нанесіть її на обличчя на 30 хвилин.

Також, щоб довше залишатися красивою та доглянутою, уникайте шкідливих звичок, які шкодять шкірі вашого обличчя!

8. Для білосніжності усмішки

М'яко відбілити зуби вам допоможе 1 ч.л. протертих ягід полуниці змішаних з 1 ч.л. харчової соди. Застосовуйте цю масу замість зубної пасти приблизно 2 рази на місяць і ваші зубки стануть білішими.

9. Від сонячних опіків

Заспокоїти шкіру і позбавитися від почервоніння після сонячного опіку допоможе розчин харчової соди. Прикладіть холодний компрес з розчином до болючого місця на 10-15 хвилин. Але краще взагалі не допускати опіків і вчасно користуватися сонцезахисними засобами.

10. Для свіжості обличчя на весь день

Щоб ваша шкіра зберігала свіжість протягом усього дня, використовуйте освіжаючий спрей для обличчя. Його можна приготувати власноруч: змішайте гель алое (його можна купити в аптеці або зробити самостійно) з очищеною водою в пропорції 1:3. Перелийте суміш в розпилювач і носіть з собою в сумочці.

Якщо ж ви взагалі не маєте часу на приготування тих чи інших засобів по догляду, рекомендуємо придбати вже готові косметичні засоби в нашому інтернет-магазині.

Акційні товари
Каталог