+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
10 цікавих способів використання сухого шампуню

10 цікавих способів використання сухого шампуню

03.11.2017

10 цікавих способів використання сухого шампуню

Сухий шампунь був придуманий для тих, кому іноді просто не хочеться ускладнювати своє життя частим миттям голови. А чи знаєте ви, що він здатний не тільки прибрати жирний блиск волосся?
Сьогодні ми підготували для вас 10 цікавих способів використання сухого шампуню не за «призначенням», отож розпочнемо!

1. Для зменшення статики

Дівчата, які використовують пластмасові гребінці або носять одяг з високим вмістом синтетики, точно знають, що таке коли електризується волосся. Сухий шампунь допоможе "вгамувати" неслухняні волоски.

2. Для стайлінгу зачіски

Ця порада підійде дівчатам з коротким волоссям. Для того, щоб зробити просту і стильну укладку, потрібно розпорошити трохи засобу на пальці, потім взяти прядку і сформувати її. І повторювати процедуру, поки не вийде так звана укладка пір'їнками.

3. Для текстуруючого ефекту

Багато голлівудських стилістів використовують сухий шампунь, аби домогтись ідеальної укладки "пляжні хвилі". Для цього вам просто потрібно нанести засіб на корені, потім зовсім трішки по всій довжині волосся. Після цього накрутити волосся на плойку.

4. Для об’єму зачіски

Про магічну дію сухого шампуню ви точно знаєте, але що відбувається з волоссям, коли використовувати його на чисту голову? Все дуже просто - він стає чимось на зразок пінки та надає локонам додаткового об’єму.

5. Для стійкості зачіски

У тому випадку, якщо у вас закінчився лак для волосся, а укладка вимагає фіксації, можна скористатися сухим шампунем. Він, звичайно, не володіє "цементуючими" властивостями лаку, але допоможе надати зачісці статичну форму.

6. Для догляду за бровами

В наші часи, коли бровам надається мало не першорядне значення, відноситись до цієї частини свого обличчя неохайно - просто злочин. Радимо розпорошити сухий шампунь на щіточку і зачесати брови. Мало того, що вони будуть виглядати більш доглянутими, так ще й стануть візуально густішими (все завдяки крохмалю, що міститься у сухому шампуні).

7. Для виправлення помилок

Якщо ви злегка переборщили зі спреєм з блискітками або нанесли на волосся забагато масла, то виправити становище знову ж таки може сухий шампунь. Він абсорбує надлишки засобів, поки ви будете збиратися.

8. Для маскування відрослого коріння

Всі ми не безгрішні, і відросле коріння - це те, що відбувається з нами нехай нерегулярно, але частенько. Якщо у вас немає часу на фарбування волосся, значить, скористайтесь простим трюком - нанесіть сухий шампунь на корені волосся. Оскільки сьогодні існує безліч варіантів засобів всіх кольорів веселки, то ніхто і не помітить вашого секрету.

9. Для гігієни

Сухий шампунь може стати альтернативою дезодоранту. Ми попереджаємо: він не призначений для боротьби з бактеріями, тому використовувати його варто вкрай рідко. Завдяки все тому ж крохмалю, шампунь підсушує шкіру і придасть приємного запаху.

10. Для боротьби з натираннями

У більшості сухих шампунів міститься така поглинаюча речовина, як тальк. Він здатний усунути неприємні відчуття від натирання шкіри ступнів або пальців.

Акційні товари
Каталог