+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
3 супер-продукти для жіночої краси та молодості

3 супер-продукти для жіночої краси та молодості

01.12.2017

3 супер-продукти для жіночої краси та молодості

Лише 3 натуральні продукти здатні омолодити шкіру, позбавити волосся від сухості й ламкості, укріпити ламкі нігті та подарувати ще багато приємних бонусів вашій зовнішності. Що ж це за продукти? Заінтриговані?

Все дуже просто: оливкова олія, яблучний оцет і вівсянка. Якщо правильно застосовувати ці три продукти, то вони стануть для вас незамінними засобами у догляді та збереженні краси й молодості. А коштують вони майже копійки в порівнянні з тим ефектом, який ви отримаєте від них. Не вірите? Тоді спробуйте!

Оливкова олія

Незалежно від того, як ви використаєте це «золото Італії» (внутрішньо або зовнішньо), воно здатне оздоровити й омолодити вашу шкіру і волосся. І ось лише короткий перелік того, як можна застосувати це джерело антиоксидантів і незамінних жирних кислот:

- Очищення шкіри. Очищення шкіри оливковою олією дієве і підходить абсолютно для усіх типів шкіри. І не вірте упередженням, що оливкова олія провокує висипання, адже це не так! Сама по собі олія не спричиняє утворення прищів. Вугрі, комедони, акне утворюються в результаті безлічі різних факторів: гормонів, бактерій, мертвих клітин шкіри, а також поєднання цих факторів. До того ж наша шкіра сама виробляє жир, оскільки вона його потребує.
- Демакіяж. У порівнянні з оливковою олією, всі засоби значно програють. Можливо, олія - продукт не такий дешевий, але відчуття натуральності та зволоженості після демакіяжу оливковою олією ви ні на що не проміняєте!
- Лікування волосся. Блиск і відсутність посічених кінчиків, а також свобода від лупи й сухості шкіри голови - це все дає обгортання теплою оливковою олією. Спробуйте цей спосіб у будь-який час року і для будь-якої довжини волосся.
- Тонер для шкіри. Зробити його легко. Досить змішати оливкову олію і зелений чай (можна відвар гамамелісу).
- Лікування прищів. Змастіть на ніч проблемні ділянки оливковою олією, до ранку структура шкіри швидше залікується і відновиться.
- Відлущуючий скраб. Звичайна оливкова олія, між іншим, діє як м’який відлущуючий скраб.
- Крем для гоління. Оливкова олія підходить для гоління не гірше від магазинного. Порадьте її своєму чоловікові, і користуйтеся самі. По олії лезо ковзає легко, тому зменшується ризик порізів, а в результаті шкіра відразу і поголена, і зволожена.
- Продукт харчування. Обов’язково додавайте оливкову олію в свій щоденний раціон харчування: в салати або просто на шматочок хліба. Достатньо вживати лише 1-2 столові ложки на добу, щоб бути здоровими і молодими.

Яблучний оцет

У застосуванні яблучного оцту є лише дві прості умови: натуральність і правильна концентрація. В іншому - це універсальний засіб для краси з чудовими в'яжучими властивостям (завдяки основному компоненту - оцтовій кислоті), і не тільки:

- Шампунь. Яблучний оцет здатний видаляти навіть залишки засобів для стайлінгу волосся. Тому його можна використовувати в якості основного інгредієнта, замість шампуню.
- Ополіскувач для волосся. Але навіть просте ополіскування розчином оцту після миття шампунем надає волоссю блиску і жвавості. Змішайте оцет і воду в пропорції 1:1. Прополіскувати волосся оцтовим розчином достатньо 2 рази на тиждень.
- Тонер для шкіри. Як і оливкова олія, яблучний оцет може використовуватись як тонер для шкіри, особливо він підходить для жирного типу шкіри. Так само, змішайте оцет з чаєм або відваром улюбленої травички, і користуйтесь. Якщо у вас суха шкіра, будьте обережні!
- Засіб від прищів. Щоб позбавитись прищів змащуйте проблемні місця яблучним оцтом двічі на добу, вранці і ввечері.
- Маска для обличчя. Яблучний оцет - відмінний інгредієнт для домашніх масок. Залежно від типу шкіри, додавайте оцет в мед, йогурт, зелений чай, і підживлюйте шкіру. Для жирної шкіри T-зони добре підійде маска з яблучного оцту з блакитною глиною.
- Освітлювач для волосся. Пам'ятайте рецепт лимонного мелірування? Так ось, кислотність яблучного оцту працює не гірше. Змішайте 2 частини оцту та 1 частину води, зволожіть волосся і вийдіть на сонечко.
- Профілактика розтяжок і варикозу. Багато вагітних жінок, яким не можна користуватися хімічними засобами або салонними процедурами, пишуть відгуки на форумах, що проблеми з венами зникли після змащення ніг розчином натурального яблучного оцту.

Вівсянка

Вівсянка – найкращий продукт для здоров’я і краси шкіри обличчя і тіла! Від ванн до масок, від лікування опіків до схуднення. Ось лише мала частина того, що може вівсянка зробити для краси:

- Ніжний скраб. Візьміть жменьку вівсянки в руки та піднесіть їх під теплий струмінь води, коли вівсянка трохи розмокне, почніть втирати її в шкіру. Через пару секунд вівсянка стане липкою, і тоді її можна змивати.
- Заспокійлива маска. Якщо у вас чутлива шкіра і на ній є роздратування і почервоніння, рекомендуємо зробити маску з вівсянки. Замочіть вівсянку у теплій воді, потім нанесіть отриману маску на шкіру на кілька хвилин і змийте. З вівсянки можна робити й складніші маски, наприклад, йогурт + вівсянка, мед + вівсянка, оливкова олія + вівсянка.
- Засіб від прищів. Так, вівсянка добре підсушує вугрові висипи та здатна усунути почервоніння.
- Засіб для умивання. Покладіть трохи вівсянки в марлю, намочіть під теплим струменем води, почекайте, коли крупа розбухне, і таким «мішечком» робіть м'який масаж обличчя.
- Заспокійлива ​​ванна з вівсянкою. Легкий рецепт заспокійливої ​​ванни з вівсянкою: просто повісьте марлевий мішечок з вівсяними пластівцями на кран і ввімкніть воду, щоб наповнити ванну.
- Продукт харчування. Не забувайте, що вівсянка - це здоровий сніданок та низькокалорійна основа для випічки. Тож їжте вівсянку, щоб бути довше молодими та красивими.

Заключні поради:

  1. Перераховані інгредієнти практично не алергенні, але якщо ви побоюєтеся або ніколи не користувались, то зробіть невеликий тест перед тим, як почнете дотримуватися наших порад.
  2. Оливкову олію рекомендуємо вибирати холодного віджиму, вона краще підходить для шкіри, не забиває пори.
  3. Вівсянка повинна бути натуральною, а не швидкого приготування, інакше бажаного ефекту не буде.
  4. Звертайте увагу на те, щоб оцет був виготовлений виключно з натуральної сировини (уважніше читайте етикетку при покупці або готуйте його самостійно).
  5. Яблучний оцет завжди розбавляйте, оскільки цей інгредієнт досить концентрований, хоча і дуже ефективний.
Акційні товари
Каталог