+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
7 прихованих можливостей дезодоранту, які зроблять життя простішим

7 прихованих можливостей дезодоранту, які зроблять життя простішим

27.04.2018

7 прихованих можливостей дезодоранту, які зроблять життя простішим

Як би не була нині в тренді боротьба за натуральність, від дезодорантів явно ніхто відмовлятися не збирається. І не дарма. Тим більше, що користі вони можуть принести не мало. Адже, крім того, що оточуючі не будуть намагатися ненав'язливо відсунутися від вас якомога далі, звичний дезодорант допоможе з легкістю вирішити ще й цілу купу дрібних неприємностей. І все це - в супроводі приємного аромату.

Вважаєте, що дезодоранти шкодять навколишньому середовищу? Не користуйтеся аерозолями. А ось від засобу в стіку або з кульковим аплікатором відмовлятися не варто, навіть якщо ви затятий захисник природи. Просто уважно читайте склад, ну і не соромтеся видавлювати з дезодоранту всю можливу користь. Наприклад, використовувати його, щоб... 

1. Утихомирити рипучі двері

Набридливий скрип дверей, як у дешевих фільмах жахів, не дає спокійно спати? Значить, пора змастити петлі. А якщо під рукою немає відповідного засобу, блогери радять використовувати дезодорант. Він добре працює, але лише як тимчасовий засіб. Тому мастило все ж доведеться купити, або прийдеться часто повторювати процедуру змащення дезодорантом.

2. Заспокоїти свербіж від укусу комах

Ніхто не любить комарині укуси. Якщо руки так і тягнуться розчесати шкіру, краще нанесіть твердий дезодорант на місце укусу. Солі алюмінію, які входять до складу більшості дезодорантів, ефективно усунуть роздратування і свербіння.

3. Уникнути мозолів від нового взуття

Не встигли розносити туфлі вдома? Тоді краще перестрахуйтеся. Перш, ніж взути нові туфлі, обполосніть ступні прохолодною водою, ретельно витріть рушником, а всі потенційно проблемні місця (п'ятку, кісточки та мізинець) змастіть твердим дезодорантом-антипреспірантом. Це зменшить пітливість ніг та зайве ковзання. Так, шкіра ваших ніжок, з більшою ймовірністю, залишиться непошкодженою.

4. Освіжити повітря в шафі

Твердий дезодорант відмінно працює в ролі освіжувача шафи. Просто відкрийте стік і поставте його в кутку шафи. До речі, це гарна ідея використання дезодоранту, коли його залишається зовсім мало.

5. Закріпити макіяж

У вас шкіра жирного типу і макіяж впродовж дня постійно "утікає"? Втримати його на місці можна за допомогою таких підручних засобів, як дезодорант. Після нанесення макіяжу на обличчя, наберіть пальцем трохи дезодоранту і легкими поплескуючими рухами нанесіть його на Т-зону. Це допоможе знизити вироблення шкірного сала і "зберегти обличчя" протягом усього дня.

6. Зменшити пітливість ніг

Зайва пітливість ніг часто доставляє масу незручностей і супроводжується неприємним запахом. Для вирішення і профілактики цієї неприємної особливості, на ніч, після душу, нанесіть тонким шаром на ступні прозорий (роликовий) дезодорант-антипреспірант. Ефект має тривати весь наступний день. 

7. Втиснутися у вузькі джинси

Найекстравагантніший спосіб, але деякі блогери рекомендують його з власного досвіду. Пройдіться роликовим дезодорантом по ногах, вздовж литки та стегна, і поки він не підсох, спробуйте втиснути себе у вузькі джинси.

Пропонуємо поділитися цією статтею в соціальних мережах, або зробити закладку, натиснувши кнопку "Поділитися", адже ці поради можуть виручити вас в необхідний момент.

Акційні товари
Каталог