+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Чизкейк без випічки! Зберігайте рецепти і насолоджуйтеся!

Чизкейк без випічки! Зберігайте рецепти і насолоджуйтеся!

03.05.2019

Чизкейк без випічки! Зберігайте рецепти і насолоджуйтеся!

Всі ми обожнюємо чизкейки, а ось готувати їх вдома часто не вистачає часу або ж бракує старанності. Але ми підкажемо п’ять рецептів чизкейків без випічки, які ви не зможете проігнорувати. Для їх приготування навіть не доведеться вмикати духовку, а це вже не на жарт підбадьорює.

Вибирайте будь-який рецепт чизкейку і радуйте себе та домашніх! 

1. Класичний чизкейк без випічки

Складові:

  • Пісочне печиво - 300 г
  • Вершкове масло - 150 г
  • Нежирний сир - 500 г
  • Вершки - 200 мл
  • Цукор - 150 г
  • Желатин - 20 г

Приготування:

1. Залийте желатин 100 мл води й залиште його на годину, щоб він набряк.
2. Подрібніть печиво в блендері (або потовчіть вручну). Викладіть в форму і перемішайте з попередньо розтопленим вершковим маслом. Утрамбуйте суміш печива і масла по всій формі, сформувавши бортики по краях, і поставте в холодильник.
3. Доведіть желатин до кипіння, але ні в якому разі не кип'ятіть, потім остудіть.
4. Збийте вершки з цукром, додайте сир і добре перемішайте, щоб не було великих грудочок. Додайте желатин і знову перемішайте.
5. Дістаньте форму з печивом з холодильника і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник на 3-4 години. 

2. Чизкейк зі згущеним молоком без випічки

Складові:

  • Печиво - 300 г
  • Вершкове масло - 150 г
  • Цукор - 150 г
  • Желатин - 20 г
  • Сир - 500 г
  • Вершки - 100 мл
  • Згущене молоко - 300 г
  • Апельсин - 2 шт
  • Цукрова пудра - 1/2 склянки

Приготування:

1. Розведіть желатин за інструкцією, вказаною на пакуванні.
2. Подрібніть печиво в блендері. Викладіть в форму і перемішайте з розтопленим вершковим маслом. Акуратно утрамбуйте його по всій формі. Поставте в холодильник.
3. Розігрійте желатин до моменту, коли він розчиниться. В окремій посудині збийте сир з цукром, вершками та згущеним молоком. Потім влийте туди охолоджений желатин. Вилийте сирну суміш у форму з печивом, поставте в холодильник на 3-4 години.
4. Обробіть апельсин (можна також взяти 5 мандаринок), його часточки посипте цукровою пудрою і залиште на півгодини. Потім підсушіть їх в духовці на 5 хвилин і прикрасьте чизкейк. 

3. Шоколадний чизкейк без випічки

Складові:

  • Пісочне печиво - 300 г
  • Вершкове масло - 150 г
  • Вершки - 120 мл
  • Чорний шоколад - 150 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Вершковий сир - 200 г

Приготування:

1. Подрібніть печиво в блендері. Викладіть в форму і перемішайте з розтопленим вершковим маслом. Акуратно утрамбуйте його по всій формі. Поставте в холодильник.
2. Розламайте плитку шоколаду і розтопіть на водяній бані (для цього потрібно встановити посудину над каструлею з киплячою водою).
3. В окремій посудині збийте вершковий сир з цукром, додайте розтоплений шоколад, какао-порошок, розведений малою кількістю гарячої води, і перемішайте до повного розчинення грудочок.
4. Вилийте шоколадно-вершкову масу в форму з печивом і поставте в холодильник на 3-4 години.  

4. Банановий чизкейк без випічки

Складові:

  • Цукрове печиво - 350 г
  • Вершкове масло - 150 г
  • Банан - 3 шт
  • Лимонний сік - 2 ст. л.
  • Сир - 450 г
  • Вершки - 200 мл
  • Цукрова пудра - 2 ст. л.
  • Желатин - 1,5 ст. л.

Приготування:

1. Подрібніть печиво в блендері й потім змішайте з розтопленим вершковим маслом. Рівномірно утрамбуйте отриману масу на дно форми для чизкейка.
2. Залийте желатин 6-7 столовими ложками гарячої води та розмішайте до повного розчинення.
3. Два банани подрібніть в блендері з лимонним соком. Додайте сир, вершки й цукрову пудру. Все збийте до стану крему, а потім, розмішуючи, повільно влийте желатин.
4. Отриману масу вилийте на корж з печива і відправте застигати до холодильника на 3-4 години. Готовий чизкейк витягніть з форми та прикрасьте кільцями банана. 

5. Чорничний чизкейк з горіхами без випічки

Складові:

  • Сир - 500 г
  • Сметана - 500 г
  • Цукор - 1 склянка
  • Горіхи (мигдаль, кеш'ю, волоські) - 200 г
  • Чорниці або чорничне варення - 100 г
  • Вершкове масло - 150 г
  • Желатин - 200 г
  • Фініки або курага - 150 г

Приготування:

1. Горіхи й сухофрукти подрібніть в блендері й змішайте з розтопленим вершковим маслом. З отриманої маси сформуйте основу з бортиками.
2. Розведіть желатин. Сир, цукор і сметану збийте до однорідної маси. Додайте желатин і ще раз добре перемішайте.
3. Додайте чорницю або чорничне варення і ще раз добре перемішайте.
4. Вилийте отриману суміш на корж і відправте в холодильник на 3-4 години.
5. Коли повністю застигне сирна основа, прикрасьте чизкейк свіжими ягодами або варенням і подавайте до столу.

Акційні товари
Каталог