+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Ідеальний літній сніданок: легке парфе з лимонадом, ягодами і пластівцями

Ідеальний літній сніданок: легке парфе з лимонадом, ягодами і пластівцями

01.08.2019

Ідеальний літній сніданок: легке парфе з лимонадом, ягодами і пластівцями

Всі ми влітку обожнюємо лимонади, смузі, фрукти і ягоди, періодично чергуючи їх між собою. Ми підкажемо, як об'єднати все це в одну смачну і корисну страву під назвою парфе, яка стане прекрасним сніданком для теплого літнього дня. До того ж це найдоречніший рецепт саме для ранку - він не відбере у вас багато часу.

Щоб приготувати смачне парфе вам знадобиться дістати свій блендер, вибрати між бананом і манго, зробити один з цих фруктів головним інгредієнтом сніданку, визначитися, що для вас краще - вівсяні або кукурудзяні пластівці. Також ви можете додати в парфе знежирений йогурт або ж обійтися без нього - це залежатиме від ваших особистих побажань. Всі складові для приготування парфе за вашим смаком ви знайдете в інтернет-магазині МегаМаркет.  

Якщо ви визначились з інгредієнтами і блендер готовий до роботи, ознайомтесь з рецептом приготування парфе. 

Парфе з лимонадом, ягодами і пластівцями

Для приготування парфе вам знадобиться:

  • Банан або манго – 2 шт
  • Вода - 2/3 склянки
  • Знежирений йогурт - 1/2 склянки (за бажанням)
  • Кеш’ю – 1/4 склянки
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Вівсяні або кукурудзяні пластівці - 2 ч. л.
  • Чорниця 

Як приготувати парфе з лимонадом, ягодами і пластівцями:

  1. Заздалегідь замочіть кеш’ю у воді на одну годину, щоб потім горіхи легше дрібнились у блендері. Вилийте в чашу блендера воду, йогурт (за бажанням), сік свіжовичавленого лимона, додайте один нарізаний банан або манго, горішки кеш'ю. Перемішайте і подрібніть всі інгредієнти до однорідної маси.
  2. Наріжте банан або манго дрібними шматочками, помийте ягоди чорниці для красивої подачі парфе на сніданок.
  3. Заповніть половинку склянки сумішшю з блендера, зверху викладіть частину нарізаного фрукта, додайте кілька ягід чорниці, зверху насипте одну чайну ложку вівсяних або кукурудзяних пластівців. Потім вилийте залишок суміші, залишивши трохи місця для верхівки. Туди викладіть нарізаний фрукт, що залишився, ягоди і пластівці.

Парфе краще їсти свіжим, відразу ж після приготування. Смачного! 

Рекомендації:

  • Ми рекомендуємо не додавати в парфе цукор - так воно буде максимально легким і корисним сніданком. Але з-за лимона, в ньому може бути кислинка, тому до парфе можна додати ложечку меду.
  • Якщо у вас є час, з вівсяних пластівців можете зробити гранолу - застеліть пергаментним папером деко, зверху викладіть суміш з пластівців і горіхів і поставте сушитися в духовку розігріту до 180 градусів на 15 хвилин, періодично перемішуючи їх. Якщо ви приготуєте гранолу, то горіхи вже не потрібно буде додавати в блендер у процесі приготування парфе.
Акційні товари
Каталог