+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Краса без жертв: як все встигати та добре виглядати?

Краса без жертв: як все встигати та добре виглядати?

02.02.2018

Краса без жертв: як все встигати та добре виглядати?

Здати річний звіт, пробігти марафон, провести час з сім'єю. При цьому виглядати й відчувати себе так, немов ви провели два тижні на пляжі. Фантастика? Реальність! Ми розповімо, яку роль в цьому сюжеті може зіграти женьшень. 

СІЛА БАТАРЕЙКА

Прийнято вважати, що краса вимагає жертв. Перш за все, в жертву доводиться приносити власний час. А його, звичайно, завжди не вистачає. Ми звикли робити сто справ одночасно і все встигати. Насправді ж часу вистачає на все, крім себе. Догляд за собою - як домашній, так і салонний - забирає багато дорогоцінного часу. А взимку і восени до нього додаються ще й особливі процедури, адже період холодів - синонім збезводненої почервонілої шкіри, тьмяного волосся і ламких нігтів. Але виглядати як після відпустки хочеться завжди.

Тому вечори і вихідні доводиться витрачати не на відпочинок, а на рутинний догляд за собою. Живильні креми для обличчя, відновлюючі маски для волосся, диво-засоби для нігтів - і так кожен день. А заради приємних занять - фітнесу, шопінгу, зустрічі з друзями, та хіба мало чого ще - доводиться жертвувати сном. Вимотує так, що немає сил ні на що, і залишається одна мрія: нарешті-то виспатися. Тим більше в період холодів і темряви повноцінний відпочинок особливо важливий. Здається, що втома, нездужання, поганий настрій давно стали вірними супутниками зими. Але це не так.

ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ

Людей за всіх часів займало питання: «Як підвищити працездатність, поліпшити фізичну форму, як можна довше залишатися молодими та красивими?» Відповідь на це питання знайшлась у природи. Протягом багатьох століть цілителі вивчали властивості різних трав в пошуках найбільш корисних і безпечних для людини. Їхні праці не пропали дарма: серед безлічі знайшлося кілька рослин, здатних заряджати енергією. До цих природних адаптогенів відносяться родіола рожева, елеутерокок і головний серед них - женьшень.

Цілющі властивості женьшеню були відкриті кілька тисячоліть тому та успішно використовувалися в східній медицині. Цей корінь застосовували для усунення цілого ряду проблем. У Стародавньому Китаї його називали «корінь життя» за здатність стимулювати відновлення енергії та можливість подовжувати молодість. Новітні дослідження підтвердили корисні властивості кореня. Зараз про них знають по всьому світу, проте сам женьшень залишається рідкістю. Він майже не зустрічається в дикій природі, тому його вирощують на спеціальних плантаціях в екологічно чистих куточках планети, де фахівці суворо контролюють якість врожаю. До речі, чекати його доводиться цілих сім років. І це ще одна причина цінності корисного цілющого компонента.

ЗАРЯД БАДЬОРОСТІ

Препарати на основі кореня женьшеню успішно застосовуються і сьогодні. Дія екстракту кореня женьшеню підсилює екстракт зеленого чаю і збалансований комплекс з необхідних людині вітамінів і мінералів.

Ефект не змушує себе довго чекати. Уже через 10-14 днів після початку прийому ви можете помітити поліпшення самопочуття. Завдяки тонізуючій властивості женьшеню поліпшується настрій, підвищується працездатність, налагоджується апетит. А корисні елементи можуть сприяти відновленню шкіри, волосся і нігтів. У організму з'являються додаткові ресурси для протистояння хвилюванням, різним недугам агресивному впливу навколишнього середовища.

Таким чином, древня рослина економить наш дорогоцінний час. Більше не доведеться проводити вечори і вихідні, розбираючись в тонкощах домашніх б'юті-процедур. Менше втомлюватися, більше встигати і залишатися красивою - все це можливо завдяки женьшеню. І ніяких жертв.

Акційні товари
Каталог