+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Що взяти з собою у відпустку

Що взяти з собою у відпустку

17.07.2017

Що взяти з собою у відпустку

Відпустка! Плани на неї ми зазвичай будуємо заздалегідь: вибираємо місце відпочинку, складаємо культурну програму та список покупок...
Однак, відкладаючи збори на останній момент, ми ризикуємо забути щось дуже важливе і тим самим зіпсувати довгоочікуваний відпочинок. Аби не опинитись в такій неприємній ситуації, візьміть на озброєння  кілька цінних порад, які допоможуть правильно підготуватися до відпустки.

Отже, поради для майбутніх відпочиваючих:

1. Найважливіше, про що не потрібно забувати - це гарний настрій та позитивні емоції! Що, як мінімум, половина успіху.

2. Щоб в метушні нічого не забути неодмінно складіть список справ, які потрібно встигнути виконати до відбуття в теплі краї, а також список речей, які потрібно взяти з собою.

3. Щоб у відпустці не зіткнутися з неприємними несподіванками, постарайтесь знайти час і пройти перед подорожжю стандартний медичний огляд.

4. Заздалегідь попередьте про свою відсутність колег і партнерів, щоб вчасно закінчити важливі і термінові справи, а все інше передайте відповідальній особі. В такому разі не доведеться відриватися від відпочинку, відволікаючись на електронну пошту або дзвінки.

5. Перевірте ще раз прогноз погоди і заздалегідь сплануйте свій гардероб: купальники, спідниці, сукні, брюки. І не забудьте про капелюшки, комфортне взуття і декілька пар сонцезахисних окулярів. Обов'язково приміряйте речі, чи все сидить ідеально по фігурі - щоб не опинитися в ситуації, коли нічого вдягнути.

6. У метушні зборів одягу, косметики і засобів гігієни не забудьте про фотоапарат або смартфон з камерою. Також не забудьте покласти до валізи необхідні зарядки, додаткові батарейки, акумулятори, перехідники та адаптери. Адже саме завдяки цим технічним творінням, потім буде що згадати і показати друзям та співробітникам.

7. Обов’язково заплануйте візит до салону краси: яскравий педикюр, манікюр і нова зачіска забезпечать позитивні емоції. Якщо планується поїздка в жаркі країни, варто пам’ятати, що на сонці волосся буде вигорати, тому фарбування не завжди доцільне. А ось ламінування, зволожуючі та живильні маски допоможуть волоссю виглядати якнайкраще.

8. Аби засмага лягла рівно і трималась на шкірі якомога довше, необхідно належним чином очистити і підготувати шкіру. Пілінги, скраби та візити в спа - ідеальні для цього варіанти. Ці процедури можна зробити як за тиждень, так і за кілька днів до подорожі. Також не забудьте взяти з собою у відпустку засоби для засмаги та сонцезахисні засоби, завдяки яким ваша шкіра набуде красивого загару без шкоди для здоров'я.

9. Підготуйте дорожню аптечку: знеболюючі, жарознижуючі засоби, бинти, пластирі, ліки від алергії та застуди, сонячних опіків і укусів комах, паперові хусточки і вологі серветки.

10. Забезпечте себе достатньою сумою готівки в купюрах різного номіналу, решту грошей залиште на банківській карті. Безготівковий розрахунок, звичайно, набагато зручніше, але потрібно бути готовим до того, що картою можна розрахуватись не завжди і не усюди.

11. Безпосередньо перед виходом з дому ще раз перевірте всі документи і гроші:

  • паспорти (заздалегідь перевірте термін дії, не менше 6 місяців з дати в'їзду в країну призначення);
  • ксерокопії документів (на випадок втрати і щоб не носити з собою оригінали);
  • квитки (на поїзд або на літак);
  • путівки (договір з турфірмою);
  • водійські права (раптом захочете взяти машину на прокат);
  • банківські картки і готівку;
  • медичні страховки.

Цей набір є найважливішим в подорожі, без цього поїздка може просто не відбутися. Якщо все в порядку, тоді вперед, назустріч новим пригодам!

Ці поради допоможуть Вам зробити мандрівку безхмарною і максимально комфортною.

Гарної Вам відпустки, позитивних вражень та емоцій!

Акційні товари
Каталог