+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Що їсти влітку: 15 корисних продуктів

Що їсти влітку: 15 корисних продуктів

24.05.2019

Що їсти влітку: 15 корисних продуктів

Влітку особливо неприємно переїдати або в принципі їсти жирні продукти. Організму важко переносити спеку і перетравлювати складну їжу. До того ж, з'являються сезонні фрукти й овочі, завдяки яким ми так сильно любимо цей період року. Ми склали список найбільш корисних і смачних продуктів цього літа.

Коричневий рис

Цей вид рису перетравлюється організмом довше білого, тому вдасться зберегти почуття ситості на більш тривалий період. Також коричневий нешліфований рис містить 8 амінокислот, які необхідні для створення клітин.

Авокадо

Авокадо - це фрукт, який містить корисні ненасичені жири та незамінну олеїнову кислоту. Вони здатні знижувати рівень холестерину і значно збільшувати ліпопротеїни високої щільності.

Томат

У складі томата є каротиноїд - один з найпотужніших в цій категорії. Володіє антиоксидантними властивостями. Томат запобігає появі проблем зі шлунком і сечостатевою системою.

Імбир

Корінь імбиру має складний склад з великою кількістю корисних речовин, серед яких вітаміни, мінеральні речовини, незамінні амінокислоти, жирні кислоти, а також ефірні олії. Імбир покращує травлення, а також володіє детоксикаційними та імуностимулюючими властивостями.

Яблука

З'їдаючи одне яблуко в день, ви залишите свого лікаря без роботи. Це англійське прислів'я підтверджується й на практиці: яблука сприяють відновленню обміну речовин і знижують рівень "поганого" холестерину, адже вони мають високий вміст клітковини, вітаміну C і антиоксидантів.

Сочевиця

Дуже смачний і ситний різновид бобових, один з кращих джерел білка рослинного походження, вітамінів і клітковини.

Йогурт

Кисломолочний продукт зберігає всі позитивні властивості звичайного молока, а завдяки вмісту корисних бактерій ще і покращує травлення.

Броколі

Броколі корисні як у свіжому вигляді, так і в замороженому: вони легко дадуть фору багатьом овочам за вмістом білка, клітковини й вітамінів K і С.

Креветки

Цей морський делікатес містить дуже мало жирів і калорій, зате велику кількість здорового білка, протеїну й омега-3 жирних кислот. Крім цього, в них цілий набір поживних речовин, серед яких селен, калій, цинк, кальцій і вітамін B12.

Спаржа

Її цінують за низький рівень вуглеводів і калорій, легку засвоюваність і цілий набір вітамінів (K, В1, В2, В9, С, Е, А, РР) і макро- і мікроелементів (цинк, калій, магній і залізо).

Лимон

У складі лимона відсутні жири й вуглеводи, але присутні в значній кількості вітамін С і лімонен, здатні до запобігання ракових захворювань.

Шпинат

Шпинат захищає від пошкодження слизові оболонки, приводить в норму вуглеводний обмін, бере участь у виробленні важливих для організму гормонів і допомагає схуднути. Людям, які часто піддаються стресам на роботі, шпинат допомагає відновити спокій і працездатність. Не дарма моряк Папай обожнював цей овоч!

Малина

Малина багата на вітамін С. За рахунок цього в ній містяться кислоти елладжік (еллагова кислота, (відноситься до фенолкарбонових кислот) яка перешкоджає росту ракових клітин.

 

Абрикоси

Абрикоси містять величезну кількість цінних антиоксидантів, які допомагають боротися з вільними радикалами. Те, що потрібно для підтримання здоров'я і молодості шкіри.

Персики

Користь персиків для організму безцінна. Вони багаті калієм, магнієм, залізом, міддю, пектинами та каротином. Регулярне вживання продукту покращує стан шкіри, нормалізує процес травлення і зміцнює захисні сили організму.

Продукти можна комбінувати йдоповнювати смак. Наше улюблене поєднання: креветки та броколі. Обов'язково спробуйте! Бути красивими та здоровими - легко.

Акційні товари
Каталог