+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
5 шкідливих звичок, через які ваше обличчя старішає

5 шкідливих звичок, через які ваше обличчя старішає

07.07.2017

5 шкідливих звичок, через які ваше обличчя старішає

Для нас не секрет, що з віком в нашому організмі починаються зміни і знижується вироблення гормону росту. А це незмінно відображається на шкірі, зовнішньому вигляді та на нашому обличчі. Повністю зупинити цей процес, на жаль, неможливо, але ось відмовитися від деяких речей, які виснажують запаси гормону нашої краси і молодості, цілком можливо. Почніть всього з 5 звичок, які підтримають вашу красу і молодість.

1. Відмовтеся від шкідливої їжі

Не зловживайте такими продуктами як рослинна олія, маргарин, червоне м'ясо, білий хліб, солодощі, оброблені харчові продукти. Вони можуть провокувати запалення в організмі, а це в свою чергу прискорює утворення зморшок. Для того, аби запобігти ранньому старінню шкіри, зробіть ставку на продукти багаті омега-3 жирними кислотами і альфа-лінолевої кислотою (ALA): лляне насіння та масло, авокадо, риба і оливкове масло. Ці продукти допоможуть вашій шкірі залишатися м'якою і еластичною, бездоганною на зовнішній вигляд. Пам’ятайте про фрукти і овочі. Свіжі плоди містять цинк, селен, вітамін С, і бета-каротин, які є основними гравцями в процесі виробництва колагену в організмі, а також сприяють захисту шкіри. Вживайте велику кількість білка - дослідження показали, що недолік білка в організмі може викликати сльози, зморшки і тріщини на шкірі.

2. Не засиджуйтесь під палючим сонцем

Як би не було приємно засмагати на пляжі під сонцем, загар для шкіри не є найкращим подарунком. Зловживання сонячними ваннами загрожує ризиком розвитку онкозахвонювань шкіри, до того ж надмірна дія УФ-променів послаблює клітини шкіри і кровоносні судини, потоншує шкіру обличчя, робить її більш сприйнятливою до пошкоджень.

3. Не зловживайте алкоголем

Алкогольні напої є природним сечогінним засобом, так що чим більше ви п'єте, тим більше зневоднюється ваш організм, що в результаті має негативний вплив на шкіру вашого обличчя. Крім того, надмірне вживання алкоголю викликає спалахи загострення акне, сприяє появі зморшок, а все це миттєво змусить вас виглядати старшими на декілька років.

4. Досить не спати вночі

Це призводить до таких поганих наслідків для здоров'я, як збільшення ваги, порушення рівноваги імунної системи, зниження концентрації, провали в пам'яті і землистий колір шкіри обличчя. Обов'язково старайтеся спати не менше 8 годин на добу. При цьому найкраще спати на спині, так як, якщо лежати занадто довго на одному боці, на ранок можна обзавестися новими зморшками або так званими «лініями» сну, які нададуть вам не найсвіжішого вигляду.

5. Відмовтеся від важкого макіяжу

Звичайно, макіяж може як допомогти приховати вікові зміни шкіри обличчя і пігментні плями, так і навпаки, змусити  вас виглядати старше. Наприклад, важкі основи і тональні креми можуть забиватися в зморшки навколо очей та підкреслювати тонкі лінії. Краще віддавайте перевагу легким зволожуючим основам, які створять невагоме покриття і додадуть вашій шкірі здорового сяйва та краси.

Ми розуміємо, що побороти шкідливі звички часто буває важко, але перш, ніж спокуситися хоч однією з вищезгаданих звичок, подумайте, чи варта вона вашого здоров'я та краси!

Акційні товари
Каталог