- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Цвітна капуста з нутом і томатами: покроковий рецепт
16.04.2021
Приготування займає мінімум часу, тому обов’язково варто спробувати приготувати цю корисну страву.
Цвітна капуста з нутом і томатами
Інгредієнти:
- Цвітна капуста - 100 г
- Нут - 60 г
- Томат - 50 г
- Цибуля ріпчаста - 1/4 шт.
- Спеції (кумин, насіння гірчиці, морська сіль) - на смак
- Корінь імбиру - 1/2 ч.л.
- Перець чилі - 1 шт.
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 1 ч.л.
Етапи приготування страви:
Нут попередньо замочити на кілька годин і відварити до готовності потягом 20-30 хвилин.
На розігрітій сковороді, змащеній олією, обсмажити цибулю, часник і тертий імбир разом з кумином і гірчицею впродовж 5 хвилин і відкласти в посудину.
На чисту сковороду додати знову трохи олії, прогріти й обсмажити суцвіття капусти 5-7 хвилин.
Влити в сковороду до капусти трохи води, додати морську сіль, відварений нут і цілий перець чилі. Накрити кришкою і тушкувати 5-7 хвилин до першої м'якості капусти. Потім зняти кришку і дозволити зайвій рідині випаруватися.
Додати вміст зі сковороди до спецій і цибулі з часником. Дрібно покришити томат і додати до овочів з нутом. Перемішати і подавати до столу (попередньо забравши перець).
* Щоб капуста просмажувалася добре на сковороді, варто викладати її одним шаром.
ПоділитисяПопередня стаття
Як приготувати ідеальне печиво макарон?
Макарон (фр. Macaron) - французький кондитерський виріб з яєчних білків, цукрової пудри, цукрового піску, меленого мигда...
Наступна стаття
Проста запіканка з макаронів: покроковий рецепт
Запіканка з макаронів - відмінний варіант для обіду у сімейному колі. А ще це чудова ідея, якщо у вас в холодильнику зал...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 23:00