+38 (044) 391-00-05
- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Десерт до 8 Березня
05.03.2021
Весняне свято - зайвий привід довести прекрасній половині свою любов, ну, і звичайно, похвалитися кулінарною майстерністю. Отже, приступаємо, адже свято не за горами!
Мільфей з кремом з білого шоколаду і фруктами
Складність: Просто
Тип: Десерт
Час: 20 хвилин
Персон: 4
Тип: Десерт
Час: 20 хвилин
Персон: 4
Інгредієнти:
- Листкове тісто - 250 г
- Цукрова пудра - 2 ст. л.
- Червоний апельсин - 1 шт.
- Міні ківі - 3 шт.
- Манго - 1 шт.
- Тархун - 1 гілочка
Для крему:
- Вершки 33% - 250 г
- Молоко - 250 г
- Цукор - 50 г
- Жовтки - 8 шт.
- Шоколад білий - 350 г
Приготування:
- Розморозьте листкове тісто і розкачайте до товщини 0,5 см.
- Викладіть тісто на застелене пергаментом деко, накрийте зверху ще одним пергаментом і деком, щоб воно не сильно підіймалось.
- Випікайте при температурі 180°C 10 хвилин.
- Дістаньте з духовки, підніміть температуру до 210°C, зніміть верхнє деко і пергамент, посипте цукровою пудрою і випікайте ще 5 хвилин до золотистої скоринки.
- Остудіть і поріжте на прямокутники 4 на 6 см.
- Для крему відокремте жовтки від білків. Збийте жовтки з цукром.
- Вершки і молоко злийте в одну каструлю і доведіть до кипіння. Вилийте в жовткову суміш. Перелийте назад в каструлю і варіть до загустіння.
- Вилийте в отриманий заварний крем поламаний на дрібні шматки білий шоколад. Гарненько перемішайте й остудіть до застигання.
- На один шматок тіста за допомогою кондитерського мішка відсадіть крем, накрийте другим шматком тіста, знову відсадіть крем і прикрасьте фруктами.
Попередня стаття
Що відбувається з тілом, коли ми їмо мандарини
Чим багатий найпопулярніший зимовий фрукт? Дев'ять дивовижних подробиць. Історія питання. Не всі знають, що батьківщина ...
Наступна стаття
Денна норма цукру: 6 помилок, які ви робите, відмовляючись від цукру
Розповімо, які норми споживання цукру і як дотримуватися денну норму. Про те коли цукор не на шкоду і скільки цукру міст...
Телефони:
- +38 (044) 200-42-69
Графік роботи:
Щоденно з 8:00 до 23:00