+38 (044) 391-00-05
- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Домашній мармелад!
07.07.2023
Домашній мармелад – це справжня знахідка для любителів солодкого, приготовленого своїми руками. Жодної хімії - тільки натуральні інгредієнти! Фрукти підійдуть будь-які, на ваш смак. Мармелад із яблуками виходить зернистий, а якщо замінити яблука будь-яким соком – вийде однорідний та гладкий мармелад. Наприкінці приготування нарізані мармеладки можна з усіх боків занурити в цукор, але можна і без цього, і так дуже смачно!
Нам знадобиться:
4 великі яблука (приблизно грам 800)
сік 1 апельсину
175 г цукру
6 г агар агару
250 мл води
- Агар агар змішати з апельсиновим соком і залишити на пів години. Включити духовку прогріватись до 200 градусів.
- Яблука вимити та очистити, видалити насіння та шкірку. Нарізати невеликими шматочками.
- Скласти яблука в рукав для запікання і запекти до м'якості, в духовці приблизно 20 хвилин, в мікрохвильовій печі близько 5-7.
- Потім яблука перетерти та помістити в каструлю.
- Додати цукор та 250 мл води. Довести до кипіння, проварити на слабкому вогні 5 хвилин.
- Додати сік із агар агаром і перемішати. Обов'язково закип'ятити, інакше агар агар не застигне. Прокип'ятити кілька хвилин.
- Будь-яку прямокутну форму застелити пергаментом, залишити невеликі "вушка", щоб було зручно виймати. Залити форму мармеладом. Залишити застигати мінімум на 2 години, у холодильник ставити не обов'язково.
- Потім мармелад разом із пергаментом дістати, пергамент видалити.
- Порізати готовий мармелад квадратиками.
- І одразу їсти! Смачного!
Телефони:
- +38 (044) 200-42-69
Графік роботи:
Щоденно з 8:00 до 23:00