+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Домашній мармелад!

Домашній мармелад!

07.07.2023

Домашній мармелад!

Домашній мармелад – це справжня знахідка для любителів солодкого, приготовленого своїми руками. Жодної хімії - тільки натуральні інгредієнти! Фрукти підійдуть будь-які, на ваш смак. Мармелад із яблуками виходить зернистий, а якщо замінити яблука будь-яким соком – вийде однорідний та гладкий мармелад. Наприкінці приготування нарізані мармеладки можна з усіх боків занурити в цукор, але можна і без цього, і так дуже смачно!

 

Нам знадобиться:
4 великі яблука (приблизно грам 800)
сік 1 апельсину
175 г цукру
6 г агар агару
250 мл води

 

  1. Агар агар змішати з апельсиновим соком і залишити на пів години. Включити духовку прогріватись до 200 градусів.
  2. Яблука вимити та очистити, видалити насіння та шкірку. Нарізати невеликими шматочками.
  3. Скласти яблука в рукав для запікання і запекти до м'якості, в духовці приблизно 20 хвилин, в мікрохвильовій печі близько 5-7.
  4. Потім яблука перетерти та помістити в каструлю.
  5. Додати цукор та 250 мл води. Довести до кипіння, проварити на слабкому вогні 5 хвилин.
  6. Додати сік із агар агаром і перемішати. Обов'язково закип'ятити, інакше агар агар не застигне. Прокип'ятити кілька хвилин.
  7. Будь-яку прямокутну форму застелити пергаментом, залишити невеликі "вушка", щоб було зручно виймати. Залити форму мармеладом. Залишити застигати мінімум на 2 години, у холодильник ставити не обов'язково.
  8. Потім мармелад разом із пергаментом дістати, пергамент видалити.
  9. Порізати готовий мармелад квадратиками.
  10. І одразу їсти! Смачного!
Акційні товари
Каталог