+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Готуємо фритату з горохом, сиром фета та зеленою цибулею!

Готуємо фритату з горохом, сиром фета та зеленою цибулею!

14.07.2023

Готуємо фритату з горохом, сиром фета та зеленою цибулею!

Ідеально підходить для смачної, ситної та корисної вечері.

У робочі будні у більшості з нас зазвичай не вистачає часу, аби приготувати на вечерю щось незвичайне. Тому сьогодні пропонуємо зробимо ситну та корисну страву — фритату з горохом, сиром фета та зеленою цибулею на всю родину.

Інгредієнти:
8 яєць
3 стебла зеленої цибулі
2 склянки овочевого бульйону
оливкова олія
100 г гороху (замороженого чи свіжого)
80 г сиру фета

Для салату:
1 велика жменя мікрогріну
20 помідорів чері (помідори можна будь-які, за Вашим смаком)
1 лимон
1 чайна ложка зернової гірчиці

Приготування:

Очистьте цибулю, розріжте її навпіл і наріжте стебла. Горошок, якщо він свіжий, вичистіть.

Розбийте яйця у миску. Збийте їх з овочевим бульйоном. Залиште частину нарізаних стебел для подачі, а решту додайте в яйця, приправте сіллю та перцем.

У великій каструлі з товстим дном обсмажте цибулю протягом 3-4 хвилин на 1 ст. л. оливкової олії, потім додайте горошок і, нарешті, влийте яєчну суміш. Залиште готуватись на кілька хвилин. Посипте сиром фета та доведіть до готовності на дуже слабкому вогні, накривши кришкою.

Тим часом вимийте та просушіть молоді пагони. Вимийте помідори та розріжте їх на шматочки. Видавіть сік з лимона. Приготуйте соус, змішавши оливкову олію, лимонний сік і гірчицю. Подавайте разом із фритатою.

Смачного!

Акційні товари
Каталог