- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Гарбузовий хліб: простий рецепт
07.05.2021
Зберігайте рецепт корисного і смачного гарбузового хліба. Цей чудовий гарбузовий хліб - прекрасне сезонне частування. Гарбуз багатий багатьма поживними речовинами, особливо бета-каротином, потужним антиоксидантом, що запобігає пошкодженню шкіри вільними радикалами, а також вітамінами С і Е, які, як показали дослідження, підвищують і зміцнюють імунітет.
Цей рецепт також містить куркуму, потужний протизапальний інгредієнт, що володіє загоювальними, антимікробними й антивіковими властивостями.
Рецепт гарбузового хліба
Інгредієнти для гарбузового хліба:
- Вівсяне борошно - 2,5 склянки
- Гарбузове пюре - 1 склянка
- Несолодке ванільне мигдальне молоко - 1/4 склянки
- Кленовий сироп - 1/2 склянки
- Яйця - 2 шт.
- Мускатний горіх - 1 чайна ложка
- Кориця - 1 чайна ложка
- Мелений запашний перець - 1 чайна ложка
- Сіль - щіпка
- Куркума - 1/2 чайної ложки
- Розпушувач - 1 чайна ложка
- Гарбузове насіння - 1/4 склянки
Покроковий рецепт приготування хліба:
- Розігрійте духовку до 150ºС. У великій мисці змішайте кленовий сироп, яйця, гарбузове пюре і молоко. Додайте мускатний горіх, корицю, духмяний перець, сіль і розпушувач до вівсяного борошна і рівномірно перемішайте.
- Потім додайте вологі інгредієнти в борошно і добре перемішайте. Залиште суміш на п'ять хвилин, поки застеліть скляну форму для хліба пергаментним папером.
- Додайте суміш у форму і помістіть її на верхню решітку духовки. Посипте гарбузовим насінням і запікайте 40-45 хвилин.
Смачного!
ПоділитисяПопередня стаття
Рецепт смачної паски
Паска, приготована за цим рецептом, виходить дуже смачною. Така випічка стане чудовою прикрасою святкового столу. Обов'я...
Наступна стаття
Кетобоул з сьомгою і яйцем: простий рецепт за 15 хвилин
Боул - це популярний формат подачі страви. Звучить красиво: breakfast-боул, смузі-боул, веганський боул, авокадо-боул. Б...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 23:00