- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Лазанья зі шпинатом та грибами!
30.06.2023
Дуже смачна страва, яку можна приготувати швидкоруч.
Сьогодні ми приготуємо дуже смачну страву без м’яса, яку оцінять навіть м’ясоїди, — лазанью зі шпинатом та грибами. Вона стане ідеальним гарніром або повноцінною вечерею для всієї сім’ї.
Інгредієнти:
400 г печериць
250 г свіжого шпинату
1 цибулина
1 зубчик часнику
2 ст. л. оливкової олії
8 листів лазаньї
3 гілочки свіжого чебрецю
150 г натертого пармезану
50 г натертої моцарели
свіжомелений перець
Для соусу бешамель:
35 г борошна
50 г вершкового масла
50 мл гарячого молока
100 г пармезану
Приготування:
Поставте каструлю на маленький вогонь та розм’якшіть у ній вершкове масло. Додайте борошно і перемішайте дерев’яною ложкою, не даючи масі підрум’янитися. Потроху влийте молоко, постійно помішуючи. Дайте загуснути на повільному вогні, помішуючи близько 8 хвилин. Додайте 100 г пармезану, сіль і перець.
Відріжте хвостики у грибів, почистьте їх і наріжте соломкою. Шпинат вимийте та висушіть у сушарці. Почистьте та подрібніть цибулю. Часник почистьте від лушпиння, подрібніть. Обсмажте цибулю та часник на олії у вогнетривкій сковороді, додайте гриби та чебрець. Готуйте близько 8 хвилин на сильному вогні. Додайте шпинат і продовжуйте готувати ще 3 хвилини. Посоліть та поперчіть.
Вийміть ⅔ готової страви. На ⅓ сковороди викладіть трохи соусу бешамель, потім моцарелу і 2 листи лазаньї. Повторіть процес, закінчуючи лазаньєю та бешамелем. Посипте сиром пармезан. Готуйте 25-30 хвилин на повільному вогні, під кришкою. Потім запечіть лазанью протягом 2-3 хвилин у духовці на 180°C.
Поділитися- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 23:00