+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Лазанья зі шпинатом та грибами!

Лазанья зі шпинатом та грибами!

30.06.2023

Лазанья зі шпинатом та грибами!

Дуже смачна страва, яку можна приготувати швидкоруч.

Сьогодні ми приготуємо дуже смачну страву без м’яса, яку оцінять навіть м’ясоїди, — лазанью зі шпинатом та грибами. Вона стане ідеальним гарніром або повноцінною вечерею для всієї сім’ї.

Інгредієнти:
400 г печериць
250 г свіжого шпинату
1 цибулина
1 зубчик часнику
2 ст. л. оливкової олії
8 листів лазаньї
3 гілочки свіжого чебрецю
150 г натертого пармезану
50 г натертої моцарели
свіжомелений перець

Для соусу бешамель:
35 г борошна
50 г вершкового масла
50 мл гарячого молока
100 г пармезану

Приготування:

Поставте каструлю на маленький вогонь та розм’якшіть у ній вершкове масло. Додайте борошно і перемішайте дерев’яною ложкою, не даючи масі підрум’янитися. Потроху влийте молоко, постійно помішуючи. Дайте загуснути на повільному вогні, помішуючи близько 8 хвилин. Додайте 100 г пармезану, сіль і перець.

Відріжте хвостики у грибів, почистьте їх і наріжте соломкою. Шпинат вимийте та висушіть у сушарці. Почистьте та подрібніть цибулю. Часник почистьте від лушпиння, подрібніть. Обсмажте цибулю та часник на олії у вогнетривкій сковороді, додайте гриби та чебрець. Готуйте близько 8 хвилин на сильному вогні. Додайте шпинат і продовжуйте готувати ще 3 хвилини. Посоліть та поперчіть.

 

Вийміть ⅔ готової страви. На ⅓ сковороди викладіть трохи соусу бешамель, потім моцарелу і 2 листи лазаньї. Повторіть процес, закінчуючи лазаньєю та бешамелем. Посипте сиром пармезан. Готуйте 25-30 хвилин на повільному вогні, під кришкою. Потім запечіть лазанью протягом 2-3 хвилин у духовці на 180°C.

Акційні товари
Каталог