+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Готуємо полуничний курд!

Готуємо полуничний курд!

03.06.2023

Готуємо полуничний курд!

Нарешті ми дочекались літа, а це означає, що сезон літніх страв відкрито!
Ягідний сезон, на жаль, недовгий, а хочеться поласувати не лише ароматними соковитими плодами, в натуральному вигляді, а й смачними ягідними солодощами. Відставте у бік банки для варень і насолоджуйтесь легкими та неймовірно смачними ягідними десертами!

Різноманітні ягідні десерти сподобаються не тільки дітям, дорослі теж не відмовляться від таких ласощів. Адже це ароматний вітамінний вибух!

У спекотний літній день можна порадувати себе прохолодним ягідним морозивом, сорбетом та семіфредо, парфе. Замість шоколадних цукерок, дітям можна запропонувати домашні цукерки чи мармелад із ягід, смачне ягідне желе.

Ягідні муси, суфле, панна-котти прикрасять будь-який святковий стіл. Вибирайте будь-який ягідний десерт, готуйте та радуйте своїх близьких.

Полуничний курд

Нам знадобиться:
300 г полуниці (можна замороженої)
150 г цукру
5 яєць
40 мл соку лимона
100 г вершкового масла
харчовий барвник за бажанням

1. Збити яйця із цукром.
2. Якщо полуниця свіжа, то її вимити, видалити плодоніжки та перетерти блендером із 40 мл вичавленого з лимона соку.
З'єднати яєчно-цукрову суміш із полуничним пюре, додати вершкове масло і поставити каструлю на вогонь.
3. На середньому вогні, постійно помішуючи, варити курд до розчинення цукру. Потім зменшити вогонь і варити, постійно помішуючи масу, до бажаної густини. Якщо хочете курд більш насиченого кольору, можна додати харчовий барвник.
4. Курд остудити, перекласти у банку чи пластиковий контейнер, покрити плівкою так, щоб вона торкалася поверхні курда і прибрати в холодильник.

Смачного!

Акційні товари
Каталог