+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Як зробити печиво на кокосовій олії

Як зробити печиво на кокосовій олії

17.05.2019

Як зробити печиво на кокосовій олії

Перш за все, потрібно згадати все, що ви знали про традиційні приготування печива, зібрати ці знання в сміттєвий пакет, і викинути у вікно. Тому що традиційні рецепти з приготування печива припускають використання масла (або тваринного жиру) і - всупереч популярній думці - кокосове масло не поводиться як звичайне масло. І його поведінка таким чином тільки додасть вам головного болю. Ви ж ще ніколи не пробували нарізати холодне кокосове масло кубиками в борошно?

Якщо ні, дозвольте нам зберегти трохи вашого часу: це не весело. Що ще? Пакунок несмачного кокосового масла дуже поступається ароматному брусочку вершкового. Що ми намагаємось сказати... Геть всі упередження!

Отже, ми створимо нові правила для цього печива. Не буде ніякого холодного жиру, порізаного на борошно і не потрібно нічого охолоджувати по півжиття в холодильнику. Це означає, що у вас може вийти м'яке і ніжне печиво швидше, ніж ваша духовка встигне розігрітися.

Не потрібні ніякі особливі інгредієнти та пристосування, щоб приготувати це кокосове печиво. Але що вам дійсно потрібно, це ознайомитися з певною технікою приготування, яка додасть печиву шаровість. Тому що те, що ми будемо використовувати тут, робить наше печиво кардинально відмінним від класичного веганского печива. Шари! Вони потрібні вам. В іншому випадку, ваше веганське печиво вийде посереднім. А немає нічого гіршого, ніж посереднє веганське печиво.

Примітка: якщо ви захочете використовувати спельтове борошно – двічі подумайте! (Ну або хоча б стежте за ваговими нормами). Борошно без глютену може бути використане в цьому рецепті, але вам доведеться збільшити кількість розпушувача до 1 столової ложки (12г). Про що ви повинні пам'ятати - не перевантажити тісто. Якщо воно досі вологе, після додавання в тісто молока, не переживайте, все налагодиться, як тільки ви почнете заміс. Для більш солодкого печива додайте 1 ст.л. тростинного цукру. 

Рецепт печива на кокосовій олії

Інгредієнти:

  • Універсальне нерафіноване борошно - 315 г
  • Картопляний крохмаль - 1 ст.л.
  • Морська сіль - 1 ч.л.
  • Розпушувач - 2 ч.л.
  • Рафіноване кокосове масло - 6 ст.л.
  • Мигдалеве молоко - 215 г

Приготування:

Розігрійте духовку до 220 градусів. Вистеліть деко пергаментом / силіконовим килимком. У великій посудині змішайте борошно, крохмаль, сіль і розпушувач. Полийте кокосовим маслом і руками вмішайте його в тісто. Працюйте над текстурою, поки масло повністю не вбереться, і у вас не вийде щось схоже на те, що на фото номер 2 нижче.

Зробіть поглиблення в центрі, і додайте мигдальне молоко. Потім, за допомогою спатули акуратно місіть тісто від краю до центру. Легка вологість або невеликі грудочки - нічого страшного.

Ми на фінішній прямій. Присипте пергамент борошном. Розкачайте тісто. Присипте тісто борошном. Потім складіть тісто, подібно до того, як ви б складали лист. Розверніть на 90 градусів, так, щоб довга частина "дивилася" на вас. Потім повторіть процес присипки, розкочування і складання конверта. Пригладьте злегка тісто - обіцяємо, це остання маніпуляція - розріжте тісто на 6 шматочків (використовуйте гострий ніж, щоб не залишилося зайвих клаптиків). Викладіть печиво на підготовлену поверхню для випікання, окропіть мигдальним молоком, якщо забажаєте. Випікайте печиво в духовці при 220 градусах 14-15 хвилин. Поки печиво не стане золотистим і підіпреться зверху. Насолоджуйтесь негайно! (Бажано разом з кокосовими вершками та варенням) Якщо потрібно, печиво може зберігатися до 24 годин, але рекомендується до "знищення" відразу ж по виходу з духовки.

Акційні товари
Каталог