+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Як приготувати ідеальні тонкі млинці на молоці

Як приготувати ідеальні тонкі млинці на молоці

08.03.2019

Як приготувати ідеальні тонкі млинці на молоці

З 4 по 10 березня проходить тиждень Масляної, і ми підготували для вас найкращий перевірений роками рецепт тонких млинців на молоці. Таке частування добре тим, що в нього зручно загортати будь-яку начинку - ягідну, м'ясну, рибну або грибну. А ще це неймовірно смачно. Розпочнемо! 

Найкращий рецепт млинців на Масляну з покроковими фото

 Складові:

  • Молоко - 350 мл
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 180 г
  • Вершкове масло або рослинна олія - 1 ст. л
  • Цукор - 1 ст. л
  • Сіль - 1/4 ч. л 

Спосіб приготування: 

Перш ніж приступити до приготування млинців, заздалегідь дістаньте з холодильника яйця і молоко, щоб вони набули кімнатної температури - підготовлені продукти нададуть тісту правильної консистенції. За годину до початку приготування тіста для млинців, розтопіть вершкове масло.

Коли все необхідне підготували, починаємо готувати млинці: 

1. В глибокій посудині збийте вінчиком яйця, сіль і цукор. Потім перемішайте до однорідного стану, щоб цукор і сіль добре розчинилися.

2. До яєчної маси додайте половину молока і перемішайте всю суміш. Далі просійте в тісто все борошно, щоб воно наситилося киснем і не з'явилися грудочки.

3. Перемішайте тісто і додайте до нього залишок молока. Потім додайте вершкове масло або рослинну олію. За консистенцією тісто має нагадувати рідку сметану. Якщо воно вийшло густуватим, то додайте в нього трохи води. Якщо рідкуватим, то просійте в нього ще трохи борошна.

4. Добре розігрійте сковорідку і змастіть олією.

Пам’ятайте! Ажурність млинців на молоці залежить виключно від сильного прогрівання сковорідки. Чим більше розпечена сковорідка, тим більше дірчасті млинці. 

5. Налийте ополоником тісто на сковорідку і покрутіть нею по колу, щоб тісто лягло рівним і тонким шаром. Як тільки краї млинця зазолотяться, переверніть його на іншу сторону.

6. Перекладіть кожен готовий млинець на тарілку, змастивши зверху вершковим маслом. 

Якщо традиційні млинці вам приїлися, рекомендуємо приготувати гречані, гарбузові або картопляні млинці за рецептами зі статті "12 секретів приготування ідеальних млинців до Масляної"

Веселої Масляної та смачних вам млинців!

Акційні товари
Каталог